TV interview StudioMAX Live 1


Bron: Studio Max
Presentatie: Frank du Mosch en Cilly Dartell.

Oud-priester Anton Mullink schuift bij ons aan over zijn nieuwe boek. En we praten over de nieuwe trouwwet in Kenia.

Er is in Kenia ophef ontstaan over een nieuwe wet waarin staat dat mannen met net zo veel vrouwen mogen trouwen als ze willen. We praten hierover met Marcel Rutten, die al zo’n 30 jaar onderzoek doet in Kenia.

Anton Mullink is katholiek opgevoed, hij werd zelfs priester. Maar dat is inmiddels verleden tijd. Hij is totaal van het geloof afgestapt en uit het priesterschap getreden. Anton Mullink schreef er het boek ‘Ongelofelijk – Van Priester naar Atheïst’ over. Hij is te gast.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “TV interview StudioMAX Live

  • Jaap

    Wat een geweldige man die zo mooi kan verwoorden wat ik al jaren heb gedacht en heb toegepast in het leven: Behulpzaam zijn voor anderen en rechtvaardigheid toepassen waar nodig is, zonder te handelen uit naam van het geloof. Heel veel dank ook aan mijn ouders die mij de vrijheid hebben gegeven om te worden wie ik ben. Als boerenzoon, begrijp ik ook wat voor worsteling de heer Mullink heeft moeten doormaken om vrij te kunnen zeggen wat hij heeft ondervonden. Na het lezen van het boek “Ongelofelijk” is eindelijk in zeer begrijpelijke taal bevestigd, dat alle geloven veel verdriet en ellende hebben gebracht en dat ook nog in lengte van jaren zullen gaan brengen. Tenzij we met z’n allen proberen om gewoon “MENS” te zijn. Dank u wel voor uw oprechte verhaal.